TOMTOM HD TRAFFIC:

DE BESTE VERKEERSINFORMATIE VAN EUROPA IN REAL-TIME

In minder dan drie minuten wordt de Europese verkeersinformatie geüpload en geanalyseerd door de servers van TomTom®, zodat u exact op de hoogte wordt gehouden van de lengte en de duur van opstoppingen. Carminat TomTom® LIVE berekent indien nodig de route opnieuw. Deze dienst wordt inmiddels dagelijks gebruikt door een miljoen automobilisten in Europa.

 

GOOGLE LOCAL SEARCH:

HET GEMAK EN DE SNELHEID VAN INTERNET IN UW AUTO

Op basis van sleutelwoorden biedt de lokale zoekfunctie Google Local Search® meer dan 11 miljoen interessante plaatsen met informatie (telefoonnummers, specifieke gegevens en tips van de Google-gemeenschap).

 

WAARSCHUWINGEN VOOR MOBIELE SNELHEIDSCONTROLES:

ALTIJD OP DE HOOGTE VAN MOGELIJK ‘GEVAARLIJKE’ PLAATSEN

De mobiele snelheidscontroles worden in real-time bijgewerkt voor een grotere betrouwbaarheid en reactiviteit, dankzij de beste gegevensbestanden op de markt (bijvoorbeeld: Flitsservice.nl en vaste flitslocaties). Meldt de positie van vaste en mobiele snelheidscontroles zodat alle leden van de TomTom-gemeenschap ervan kunnen profiteren.

 

WEER:

NOOIT MEER ZORGEN OVER WEERSOMSTANDIGHEDEN

Dankzij de weersdienst wordt u tijdens uw reis of op uw bestemming nooit meer verrast door het weer. Waar u ook bent in Europa, de dienst biedt volledige weersverwachtingen, inclusief de temperatuur en windsnelheid (stad, regio).