Voordat u de Toolbox downloadt vanaf de downloadpagina, moet u ervoor zorgen dat uw pc voldoet aan de vermelde technische minimumvereisten (besturingssysteem, voldoende ruimte op uw lokale vaste schijf).De Renault Media Nav Toolbox installeren is makkelijk en gaat snel. Na het downloaden van het installatiebestand, dubbelklikt u gewoon op het bestand om de installatie op gang te brengen.

1 | Eerst selecteert u de taal van de installatiewizard.

2 | Volg tijdens de installatie de instructies op het scherm en klik op Volgende:

3 | Accepteer de eindgebruikerlicentieovereenkomst. 

4 | Indien u de optie "I would like to start Toolbox now" ("Ik wil Toolbox nu opstarten") hebt aangevinkt, start     de Renault Media Nav Toolbox na de installatie automatisch op.

De Renault Media Nav Toolbox heeft een AutoUpdate-functie, waarbij u bij het opstarten telkens wordt gevraagd of u een programma-upgrade wilt uitvoeren zodra er een nieuwe versie beschikbaar is. Indien u voor een upgrade opteert, doorloopt u opnieuw dezelfde installatieprocedure als hierboven aangegeven. U moet beheerdersbevoegdheden hebben op uw computer om de software te kunnen updaten. Als u op de hoogte wordt gesteld van een update zonder deze te kunnen uitvoeren, dient u contact op te nemen met onze netwerkbeheerder