Onderstaand de app en handleiding om alles uit uw systeem te halen.

AHA app

Media-Nav Evolution
PDF – 4,1 MB 13874 downloads

AHA app


Instructie film voor updaten wegenkaarten

download hier de toolbox

download hier de laatste software


Ontdek de pluspunten van Media-Nav Evolution

SIRI spraak herkenning

Uw telefoon bedienen zonder uw handen van het stuur te halen? Media Nav maakt het mogelijk. Als u een iPhone 4S of hoger heeft, kunt u gebruikmaken van SIRI-spraakherkenning in uw Renault.

Satelliet weergave

Media Nav is uitgerust met intuïtieve, betrouwbare kaarten en satellietweergave (2,5D). Gebruikt u liever 2D-weergave met het Noorden bovenaan? U kiest gewoon het perspectief dat bij u past.

Multimedia functies

Maak gebruik van digitale radio of DAB (Digital Audio Broadcasting)* voor een geluidskwaliteit die in de buurt komt van een audio-CD. Surf ook op sociale netwerken, luister online naar muziek... op het scherm van Media Nav Evolution, dankzij de AHA®-app. Die kunt u downloaden op uw smartphone**.

*Naargelang het land.
**Het gebruik van de app vereist de betaling van een vast bedrag voor mobiel internet.

Ontdek de nieuwe navigatiefuncties

HERE navigatie

Met Media Nav profiteert u van de services van HERE Navigatie: leverancier van de beste digitale kaartgegevens ter wereld. Waar u ook bent in de wereld, u weet waar u bent.


Traffic message channel

Media Nav is uitgerust met een splinternieuw waarschuwingssysteem en Traffic Message Channel-verkeersinformatie. Zo optimaliseert u uw route tijdens het rijden.


Up to date kaarten

Vertrek met totale gemoedsrust. Media Nav maakt het mogelijk om kaarten te updaten via uw PC of Mac. De eerste kaartupdate is gratis tot 90 dagen na aflevering van uw auto.
naar navi-extra's