In deze handleiding worden de eerste stappen uitgelegd in verband met het gebruik van de Renault Media Nav Toolbox: het aansluiten van uw USB-opslagapparaat op uw pc en het aanmelden met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

 

Na het opstarten van de Renault Media Nav Toolbox, , wordt de hoofdpagina weergegeven. De werkbalk boven aan de pagina zegt u dat er geen apparaat is aangesloten en dat u niet bent ingelogd:

Nu dient u de volgende eerste stappen uit te voeren:

1. Sluit het USB-opslagapparaat met uw vingerafdruk aan op uw pc. Indien u niet weet hoe een vingerafdruk te verkrijgen,        raadpleegt u het hoofdstuk 
2. Zorg ervoor dat uw pc is aangesloten op internet.
3. Klik op het pictogram 'Niet aangemeld' om u aan te melden met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

 

In het volgende gedeelte worden deze 3 stappen meer gedetailleerd uitgelegd:

1. Sluit uw USB-opslagapparaat aan op uw pc.

 Steek het USB-opslagapparaat met uw vingerafdruk in een van de USB-poorten van uw pc.

 Wanneer uw USB-opslagapparaat met succes is aangesloten en de Renault Media Nav Toolbox de vingerafdruk herkent, verschijnt de naam van het apparaat boven aan het Toolbox-venster.

2. Zorg ervoor dat uw pc is aangesloten op internet.

Voor de Renault Media Nav Toolbox is internetaansluiting vereist om na te gaan of er een update beschikbaar is die vervolgens kan worden gedownload.

 

3. Meld u aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

De Renault Media Nav Toolbox en de Renault Media Nav Services werken geintegreerd samen. Wanneer u een update of een aanvullende folder aankoopt op de Renault Media Nav Services, en u zich vervolgens aanmeldt in de Renault Media Nav Toolbox, wordt onmiddellijk herkend dat u gerechtigd bent om deze inhoud te downloaden en te installeren. Als u bovendien aanspraak maakt op een gratis update, wordt dat weergegeven in de Renault Media Nav Toolbox nadat u zich hebt aangemeld.

Om u aan te melden, klikt u op het pictogram 'Niet aangemeld' op de werkbalk boven aan de pagina.

Nadat de aanmelding is geslaagd, wordt bovenaan op alle schermen van Renault Media Nav Toolbox uw gebruikersnaam weergegeven.